top of page

Natančno preberite spodnjo politiko zasebnosti, izpolnite obrazec in ga potrdite.

Z nakupom v trgovini, prijavo na novice ali poslanim sporočilom s podstrani "Kontakt" uporabniki posredujete določene osebne podatke, ki se hranijo na naših strežnikih. Ti osebni podatki služijo izključno za občasno pošiljanje nepersonaliziranega promocijskega materiala, pošiljanje kupljenih artiklov, odgovarjanje na zastavljena vprašanja in kontaktiranje Vas uporabnikov v zvezi z oddanim naročilom oz. postavljenim vprašanjem.

Zbranih osebnih podatkov ne prodajamo ali delimo s tretjimi osebami.

Uporabnik, ki je posredoval osebne podatke, bodisi s prijavo na novice, bodisi z nakupom ali poslanim sporočilom, lahko kadarkoli zahteva izbris le-teh oz. izpis vseh podatkov, ki jih hranimo o njem. Ob izdani zahtevi za izbris ali izpis se mora uporabnik ustrezno identificirati z veljavnim osebnim dokumentom, da preprečimo morebitne zlorabe.

Soglašam, da lahko Eva Jelenc Drozg - glasbenica s.p. kot skrbnica te spletne strani hrani in obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih posredoval/a, bodisi z nakupovanjem, bodisi s prijavo na novice oz. posredovanim sporočilom.

Hvala za Vaš odziv!

bottom of page