top of page

Vse cene so v € (evrih). 

Kupec poravna kupnino z gotovino ob prevzemu (po povzetju) ali z nakazilom na transakcijski račun po izdanem predračunu.

Ob naročilu artikla kupca najkasneje v treh dneh po elektronski pošti obvestimo o dobavnem roku.
Naročila dostavljamo na dom (naslov za dostavo), kupec pa lahko izbere tudi osebni prevzem na našem naslovu. Stroški dostave na dom se obračunanajo glede na težo. Poštnina za pakete do 2kg znaša 4,55 €, nad 2kg pa 6,00 € in jih nosi kupec. V primeru osebnega prevzema dodatnih stroškov ni.

Kupec lahko v 14 dneh od prejema blaga sporoči, da odstopa od pogodbe (nakupa), ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Blago mora vrniti najkasneje v roku 30 dni po sporočilu o odstopu od pogodbe. Blago mora biti nerabljeno,
nepoškodovano, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži. Izdelka, ki je bil izdelan ali predelan po naročilu za določenega kupca ni mogoče vrniti. Kupec po želji lahko blago zamenja za drugo blago ali pa se mu vrne celotna kupnina najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu od pogodbe. Vrnjeno blago sprejmemo samo ob predložitvi računa. Stroške transporta pri vračilu nosi kupec.

bottom of page